Meti Cars B.V.B.A.

Ontdek Onze Wereld van Auto's

Veel gestelde Vragen

Heeft u een vraag over een specifieke auto? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem contact met ons op en wij zullen z.s.m. bij u terugkomen.

Ja. Bij ons kun je jouw oude auto inruilen bij de aankoop van een nieuw voertuig. We bieden inruilopties voor verschillende merken en modellen, en ons team staat klaar om je te helpen met een eerlijke en concurrerende inruilwaarde voor jouw huidige auto. Neem contact met ons op voor meer informatie over het inruilproces en om een offerte te ontvangen voor jouw inruil. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe auto en zorgen ervoor dat het inruilproces soepel verloopt.

Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten in materiaal en vakmanschap voor specifieke onderdelen van uw voertuig. Dit omvat doorgaans motor en transmissie, elektrische en elektronische systemen, aandrijflijn en meer. Houd er rekening mee dat slijtageonderdelen zoals remblokken, banden en ruitenwissers normaal gesproken niet onder de garantie vallen.

Voor specifieke details over wat wel en niet gedekt is onder onze garantie, raadpleeg de garantievoorwaarden die bij uw voertuig zijn geleverd of neem contact op met ons team voor meer informatie.

Ja, bij Meti Cars B.V.B.A. bieden we de mogelijkheid om je aankopen maandelijks te financieren. We begrijpen dat flexibele betalingsmogelijkheden belangrijk kunnen zijn, en daarom hebben we een optie voor maandelijkse financiering beschikbaar.

Lening aanvragen: Nadat je de pro-factuur hebt ontvangen, kun je contact opnemen met je bank en de pro-factuur als referentie gebruiken om een lening aan te vragen. Je bank zal je begeleiden bij het proces en de nodige stappen om de financiering te verkrijgen.

Als je meer informatie wilt over onze maandelijkse financieringsopties of als je een pro-factuur wilt aanvragen, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te assisteren.

Bij Meticars B.V.B.A begrijpen we dat klanten verschillende betaalvoorkeuren hebben. We willen u graag informeren dat wij contante betalingen tot een bedrag van €3000,- accepteren. Dit is in overeenstemming met wettelijke voorschriften en ons beleid voor veilige transacties.

Voor bedragen hoger dan €3000,- raden we aan om betalingen via elektronische bankoverschrijving te verrichten. Dit beleid is opgesteld met het oog op de veiligheid van onze klanten en ons personeel.

Wij zijn toegewijd aan het bieden van een soepele en veilige koopervaring voor al onze klanten. Als u verdere vragen heeft over betalingsmogelijkheden of als u hulp nodig heeft bij het regelen van uw betaling, neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te assisteren.

We bieden een uitgebreid servicepakket om uw autoaankoop zo zorgeloos mogelijk te maken. Wanneer u een auto bij ons koopt, zijn de volgende services standaard inbegrepen in de prijs:

12 Maanden Garantie: We streven ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden. Daarom wordt elke auto geleverd met een garantieperiode van 12 maanden. Dit betekent dat u gedurende een volledig jaar gedekt bent voor belangrijke mechanische en elektrische onderdelen van uw voertuig.

Technische Keuring: Voorafgaand aan de levering ondergaat elke auto een uitgebreide technische keuring. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe auto in goede staat verkeert en aan de Belgische strenge kwaliteitsnormen voldoet.

Kleine Servicebeurt: Indien nodig wordt uw aangeschafte auto voor de levering voorzien van een kleine servicebeurt. Hierbij worden essentiële onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw voertuig in optimale staat verkeert.

We geloven in transparantie en streven ernaar om eerlijke prijzen te bieden. Daarom zijn deze services standaard inbegrepen bij de prijzen van onze auto’s, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

 

Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij uw autoaankoop en om al uw vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid en vertrouwen zijn voor ons van het grootste belang. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een proefrit te regelen. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Absoluut! Bij Meti Cars verwelkomen we auto’s met schade. Ons ervaren team beoordeelt de staat van uw voertuig en biedt een eerlijke en concurrerende prijs, ongeacht de schade. Of het nu gaat om cosmetische schade, mechanische problemen, of zelfs een ongeval, wij zijn geïnteresseerd. Verkoop uw beschadigde auto aan ons en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om uw auto van de hand te doen, zonder gedoe of zorgen.

Als de foto’s niet voldoende zicht bieden op de auto, is er een eenvoudige oplossing. Klik gewoon op de WhatsApp-knop en stel je vraag aan onze medewerkers. Ze zullen graag een 360-graden video van de auto sturen, zodat je een vollediger beeld krijgt van het voertuig. Bij Meti Cars doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je de informatie krijgt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende details en visuele inzichten. Je tevredenheid is onze prioriteit.

De meeste auto’s bij Meticars komen van gerenommeerde merkdealers, wat betekent dat ze dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden hebben als de auto’s die je bij een merkdealer zou vinden. Daarnaast verkopen we ook auto’s van particuliere verkopers, maar het verschil is dat deze voertuigen grondig worden nagekeken en dubbel gecontroleerd voordat ze worden aangeboden. We streven er altijd naar om onze klanten kwalitatieve en betrouwbare auto’s te bieden, ongeacht de herkomst van het voertuig.

Stuur ons dan even een bericht of bel ons even op. Wil je het zelf berekenen. Vraag even aan ons de chassisnummer en bereken het op https://belastingen.fenb.be/ui/public/vkb/simulatie

Bied een prijs

Bied een prijs, wees redelijk in uw gedachtegoed